Пријемни испит за машинце

   За упис на машинске образовне профиле у школу Техноарт Београд није потребан посебни пријемни испит, а број ученика по образовним профилима, услове, термине и остале релевантне информације које се тичу пријемног испита објављује Министарство просвете у Kонкурсу за упис ученика у Средње школе, издавач Просветни преглед. У тренутку када се објаве званичне информације, ми их преносимо и путем наше интернет презентације на страни Обавештења и на улазу школе, где се можете детаљно упознати са динамиком уписа за текућу школску годину.

   Такође постоји посебан сајт министарства просвете на коме можете пронаћи доста корисних информација за упис, како за текућу тако и за претходне школске године. За упис су потребна следећа документа:

  • оригинални извод из матичне књиге рођених
  • лекарско уверење о испуњавању здравствених услова
  • јавне исправе о завршеном основном образовању и васпитању (сведочанства од 6 до 8 разреда, сведочанство о завршеној основној школи и уверење о положеном завршном испиту)

   Уколико имате неких питања или смо нешто пропустили да напишемо, слободно нас контактирајте.

*Напомена: овај текст је само информативног карактера. Услове, термине и остале релевантне информације које се тичу уписа за сваку школску годину објављује Министарство просвете у Kонкурсу за упис ученика у први разред средње школе.

Loading...
Loading...