Србија на вези

   Пре неколико година, тачније уочи Васкса 2014.године, ученици школе "Техноарт Београд" са Мирјаном Штрбац, професорком српског језика и књижевности, гостовали су у емисији "Србија на вези" ауторке Јелене Поповић Ђорђевић, чија је тема била "Рукујте се рукотворинама". На најбољи начин су представили рад школе и сами себе, и тиме дали допринос њеном ширем препознавању у друштву. Обратити  пажњу на део између 11ог  15ог минута.

Свети Сава

   Сцена је дисала свечаношћу и топлином и овог 27. јануара захваљујући нашим ученицима. Уприличили су светковину у част Светог Саве речју, мишљу, песмом, емоцијом, делом. Хор је најавио стихове наших талената који су нашли пут до публике, а глуму и рецитал оплеменили су тонови гитаре и разоружавајући вокали наших ученица.

Техноарт на Тргу бајки 2015

  Општина Звездра је организовала Трг бајки од 15. децембра до 15. јануара  на платоу испред зграде Општине. Посебан термин је био обезбеђен за програм ученика Техноарта који су се представити једносатним програмом 28. децембра 2015. Уживајте у снимку и не пропустите фотографије са овог догађаја.

ОПШИРНИЈЕ

Интернест 2015

   У овогодишњем циклусу пројекта Интернест учествовало је деветнаест школа из тринаест градова Србије. Пројектни задатак био је праћење и анализа одабраних медијских садржаја из области културе и образовања и презентација резултата те анализе. На конкурс је пристигло 16 радова међу којима је и рад наше школе. Тема наше анализе је ПРОЈЕKАТ „БЕОГРАД НА ВОДИ“, а чланови тима: Ива Ћалић, Урош Радиновић, Марија Мићић, Нина Игњатовић, Никола Илић (ученици 3-8 и 3-9). Ментор: Ива Суботић Kрасојевић, наставник историје уметности.

ОПШИРНИЈЕ
Rain Forest Blue Mountains

"Stop motion" анимација "Идентитет"

   Погледајте видео рад Идентитет, направљен "Stop motion" техником анимације, наше медијско проширење и тумачење тема из књиге Јелене Ђорђевић Посткултура, у коме се бавимо питањима различитости, идентитета, избора, слобода, једном речју савремене културе и нашег места у њој.

Loading...
Loading...