Србија на вези

   Пре неколико година, тачније уочи Васкса 2014.године, ученици школе "Техноарт Београд" са Мирјаном Штрбац, професорком српског језика и књижевности, гостовали су у емисији "Србија на вези" ауторке Јелене Поповић Ђорђевић, чија је тема била "Рукујте се рукотворинама". На најбољи начин су представили рад школе и сами себе, и тиме дали допринос њеном ширем препознавању у друштву. Обратити  пажњу на део између 11ог  15ог минута.

Интернест 2015

   У овогодишњем циклусу пројекта Интернест учествовало је деветнаест школа из тринаест градова Србије. Пројектни задатак био је праћење и анализа одабраних медијских садржаја из области културе и образовања и презентација резултата те анализе. На конкурс је пристигло 16 радова међу којима је и рад наше школе. Тема наше анализе је ПРОЈЕKАТ „БЕОГРАД НА ВОДИ“, а чланови тима: Ива Ћалић, Урош Радиновић, Марија Мићић, Нина Игњатовић, Никола Илић (ученици 3-8 и 3-9). Ментор: Ива Суботић Kрасојевић, наставник историје уметности.

ОПШИРНИЈЕ
Rain Forest Blue Mountains

"Stop motion" анимација "Идентитет"

   Погледајте видео рад Идентитет, направљен "Stop motion" техником анимације, наше медијско проширење и тумачење тема из књиге Јелене Ђорђевић Посткултура, у коме се бавимо питањима различитости, идентитета, избора, слобода, једном речју савремене културе и нашег места у њој.

Loading...
Loading...