Чаробњаци просвете

  Noizz је сајт који је од 2016. покренут и на српском тржишту и нуди јединствене и корисне садржаје намењене младој популацији од 16 до 35 година. Утолико нам је задовољство веће јер се у оквиру, сада већ, чувене рубрике "Чаробњаци просвете" нашао и наш професор Срђан Плавшић, који предаје материјале и технике и практичан рад на смеру фирмописац-калиграф. 

  Цео текст можете прочитати овде.


Политика о упису у Техноарт

  Наша школа Техноарт је 12. и 13. маја (у суботу и недељу) обавила пријављивање кандидата за полагање пријемног испита за уметничка занимања.

   Поводом тога је изашао чланак у листу Политика под називом "У РЕДУ БУДУЋИ ВАЈАРИ, СЛИКАРИ И ДИЗАЈНЕРИ" (12.5.2018) ауторке Сандре Гуцијан који можете прочитати овде.

Општинско такмичење из српског језика

   Још један успех наших ученика, још једна прилика за вредновање знања и талента!

   Лука Јевтовић, ученик одељења II-2, освојио је треће место на општинском такмичењу из српског језика и језичке културе, чиме се пласирао на окружни ниво.

   Честитамо!

Футро у Техноарту

  У четвртак 15.3.2018. Техноарт школа је имала велику част да једно предавање заинтересованим ученицима и предавачима одржи Славимир Стојановић Футро, најнаграђиванији дизајнер Србије сигурно, а можда и Балкана. У препуној учионици у току два сата могао се чути само феноменални Славимир и повремени смех присутних. 

Oпширније